top of page

modern and romantic

Ihanaa, että löysit sivuilleni.

Olen 39-vuotias valokuvaaja Ylöjärveltä, Tampereen läheltä.

Olen erikoistunut hääkuvaukseen ja rakastan kuvata niitä pieniä ohikiitäviä hetkiä, joita hääpäivä on täynnä.

Kuvaustyyliäni  voi kuvata sanoilla moderni ja romanttinen.

Jokaisen hääpäivän tunnelma on erilainen ja parhaani mukaan yritän tallentaa tuon tunnelman kuviksi. Sydämeni sykkii filmikuvaukselle ja toivon, että kuvissani näkyy samaa ainutlaatuisuutta ja iättömyyttä, minkä saa tallennettua vain herkälle filmille.

Kuvaan häitä erityisesti Helsingissä, Tampereella ja Turussa, mutta mielelläni lähden seikkailemaan etelän ruukkikyllin, saaristoon tai Lapin tuntureille. Rakastan kaupunki- ja kartanohäiden tunnelmaa. Helsinki on vanha kotikaupunkini, joten mielelläni palaan sinne myös kuvausten merkeissä.

pofo-1.jpg

"Stunning pictures, I didn't know we could look like this. These pictures will be treasured. Thank you from the bottom of our hearts!"

Anu & Petri

"You wouldn't believe what an emotional outburst I'm having. These pictures are unbelievable! I stayed up till 2 am just looking at these. I'm picking new favorites all the time. These are just so gorgeous."

Maija & Kimmo

"Huge thank you for an amazing photographer.  We were more pleased than we ever could have expected. Huuuuge thank you from the groom too! Just thousands of thanks again! These are gorgeous, we are so happy!"

Sini-Maria & Subash

"Oh my gosh I just looked at the pictures. I do not know how you edit them, but you make the pictures look so amazing, it's like from a romantic fairy tale! I absolutely love them, Maria! Thank you, I really can't thank you enough, these pictures are beyond what I had imagined. Thank you for capturing our love and making something so special for us, I really see how you are such a special wedding photographer. Thank you!"

Cecilie & Paul

"Minä ja sulhaseni ei osata poseerata kameran edessä - ei varsinkaan yhdessä. Tai oikeastaan osaamme kyllä poseerata, kun naamamme menee heti irvistykseen tai muuta vastaavaa. ;) Mutta miten olla luonnollisesti kameran edessä? Miten selvitä hääpotrettikuvauksista? Miten olla kameran edessä - etenkin, kun tuntematon ihminen on sen takana? 

 

Eilen pääsimme harjoittelemaan näitä taitoja. Maria Peltomaa on meidän kuvaajamme häissä ja hän ehdotti niin sanottuja "kihlajais-/save the date" kuvauksia ennen häitä. Meidän kihloistahan on jo aikaa, eikä STD-kortteja lähetetä, mutta ehdottomasti halusimme päästä treenailemaan kameran eteen!

 

Olen oikeastaan aika yllättynyt, miten luontevalta kameran edessä oleminen lopulta tuntui. Kuvasimme iltakahdeksalta Roihuvuoren kirsikankukkapuistossa ja väkeä riitti, mutta monista silmäpareista huolimatta kaikki tuntui luontevalta. Tänään sain pari kuvaa maistiaiseksi ja täytyy kyllä sanoa, että näähän on ihania!! Voisin vain tuijottaa näitä kuvia. <3 Päätimme siis pukeutua vintage teeman hengessä myös näihin kuviin. Hyödynnämme kuvia sitten juhlapaikalla ja tottakai ne pääsevät kotona kehyksiin. Tässä on kuulkaas meidän suhteen aikana otetut ensimmäiset herkät ja tunteikkaat kuvat, olkaa hyvät."

Johanna (Monsterimorsian) ja Tommi

featured on

awards

Häävalokuvaaja Helsinki wedding photographer Finland Roihuvuori
Häävalokuvaaja Helsinki wedding photographer Finland Roihuvuori

Wedisson

Wedisson is a directory of top talented wedding photographers from around the world. We choose the hard-working, exclusive and truly experienced professionals for their creativity and ability to tell a powerful story in a single image.

bottom of page